Соковитий образ в стилі мілітарі

Мужній, хоробрий, непохитний, сміливий … з яким стилем у вас асоціюються ці епітети? В точку – з мілітарі. Військова форма завжди викликає емоції захоплення у чоловіків і у жінок. Погодьтеся, яскрава дівчина, одягнена в жіночу футболку кольору хакі підкорює чоловічі погляди і відразу позиціонує її як впевнену в собі і сильну по духу особу. А хлопець, одягнений в мундир з грубої тканини з організованими лініями, що витончено підкреслює його фігуру? Всі особи жіночої статі будуть завойовані в мить. Так що ж таке “мілітарі” і з чим його їдять розглянемо нижче.

Що таке “мілітарі”

“Мілітарі” – походить від італійського “Mílitary” – військовий. Головною особливістю даного стилю є використання елементів і деталей військової амуніції. Одяг у стилі мілітарі бере свої витоки на початку 20 століття після Першої Світової Війни. Після закінчення боїв в країнах-учасницях не залишилося вцілілих заводів і фабрик, однак підприємства, що забезпечували військову галузь, продовжували ефективно працювати. Не стала винятком і текстильна галузь, яка виготовляла військове обмундирування, якій довелося потім робити мілітарі одяг для простого люду. Після Другої Світової склалася така ж ситуація: відсутність умов і брак тканин і матеріалів для пошиття цивільного одягу. Саме тому, люди стали використовувати військовий одяг в повсякденному житті, а до того ж він виявився дуже зручним. Згодом звичайно виробництво цивільного одягу було налаштоване, також з’явилися нові стилі і образи в моді, але мілітарі стиль зайняв свою нішу і назавжди залишив слід в текстилі.

8 ознак того, що перед вами мілітарі стиль:

  1. простота і мінімалізм;
  2. камуфляжне розфарбування тканини;
  3. елементи декору у вигляді нашивок, зірочок, емблем та прапорів;
  4. відтінки сірого, коричневого, зеленого, синього, а також колір хакі;
  5. величезна кількість дерев’яних / металевих гудзиків;
  6. наявність не менше 3 кишень;
  7. на ногах військове взуття, а на голові берет або кашкет;
  8. прямий чіткий крій і строгі обриси ліній.

Створюємо свій образ в мілітарі style

Якщо ви вирішили підкреслити або просто розбавити свій повсякденний образ військовим одягом, то вам знадобляться такі дрібнички:

  • Куртка в армійському стилі – підкреслить ваш образ на 100%.

  • Сукня у стилі мілітарі. Це може бути в’язане плаття з ниток кольору хакі або сорочка-плаття болотного відтінку. Поєднуємо з грубим взуттям і білими гетрами – профіт.

  • Військові штани темно зелених відтінків з грубої тканини відмінно впишуться в повсякденний образ.

  • Одяг кольору хакі і камуфляж на тканинах. Цього року особливий попит на дані принти. Камуфляжні чоловічі футболки вважають ще формалістичним military, бо їх можна поєднувати з чим завгодно і як завгодно, і не завжди це виглядає “військовим”. Колір хакі варіюється від болотного до світло блакитного і сірого, тільки вам вирішувати, якому відтінку ви віддасте перевагу більше для свого гардеробу.

Ітак, як ми можемо бачити, мілітарі стиль дозволяє вам залишатися собою і одночасно підкреслювати ваш характер, а створити образ ви можете використавши всього одну або кілька деталей з армійської амуніції. І пам’ятайте, не варто заглиблюватися в надмірність способу мілітарі і перетворюватися в солдата 🙂