Подарунок татові: футболка або світшот з принтом

Майже кожен з нас бачив вживу або на фотографіях сучасний тренд – сімейні світшоти і футболки з принтом. Це модно, цікаво і весело. Але сьогодні ми поговоримо про подарунок для тата – голови сім’ї. Такий презент буде доречним не тільки батькам з почуттям гумору, але і консервативним чоловікам. Головне, правильно обрати образ і напис. Тоді подарунок стане по-справжньому незабутнім і залишить спогади на все життя.

Ось основні “фішки” презенту – друку на одязі для тата:

  • це креативно – далеко не кожен батько може похвалитися тим, що йому подарували щось крім одеколону або шкарпеток;
  • це практично – футболка або світшот з друком не буде припадати пилом на полицях, її можна одягати на сімейні свята, прогулянки, вилазки;
  • це зручно – подарунок не вимагає ніякого особливого догляду; його можна прати разом з іншими речами.

Що надрукувати на футболці чи світшоті

На одяг можна нанести будь-яке зображення. Взагалі. Від фотографії до картинки і напису. Можна навіть поєднати. Це залежить тільки від фантазії замовника, характеру і переваг одержувача презенту.

Ось невеликий «Топ» прикольних написів на футболках, які користуються найбільшою популярністю. Вибирайте один з варіантів або надихайтеся на створення своїх ідей.

  1. «Найкращий тато всіх часів і народів».
  2. «Кращий татко в галактиці».
  3. «Татусь може все».
  4. If papa can’t fix it, no one can («Якщо тато не може це полагодити, ніхто не може»).
  5. «Супер-тато».

Якщо хочеться зробити більш «класичний» подарунок, можна обмежитися футболкою або світшотом з принтом, що відображають хобі одержувача: футбол, риболовлю, комп’ютерні ігри, полювання. Підійде навіть нанесення улюбленої цитати або висловлювання – все це покаже, наскільки добре ви знаєте одержувача. І це, без сумнівів, буде приємно.

Друк на футболках і світшотах для майбутніх татусів

Футболки з написами на замовлення можна дарувати не тільки вагітним, але і майбутнім татусям. Так, вони теж чекають появи сина чи доньки, і креативний подарунок їм дуже сподобається. Але тут головне не переборщити. Якщо ви впевнені, що одержувач оцінить оригінальність, тоді сміливо експериментуйте. Якщо є сумніви, краще обмежитися чимось на зразок «Скоро буду татом» або «До жовтня не турбувати. Чекаю сина / доньку ».

Для майбутніх батьків з почуттям гумору (бажано, щоб дружина теж розуміла жарти!) Можна замовити варіант «Будьте зі мною ласкавіше! Моя дружина вагітна ».

Загалом, простір для фантазії практично необмежений. Радуйте своїх батьків, чоловіків, друзів. Нагадуйте їм про їхню унікальність, суперздібності. Надавайте знаки уваги, які будуть дарувати радість не 5 хвилин після отримання подарунку, а багато років. Звертайтеся в Folkprint, і ми вам в цьому допоможемо. Втілимо в життя будь-яку ідею, навіть незвичайну. Допоможемо розробити макет і зробимо футболку або світшот з принтом зі 100% попаданням.

Телефонуйте за номером, який ви бачите на сайті. Задавайте питання, розповідайте про побажання, а ми візьмемо на себе все інше.