3 способи розміщення малюнка на футболці

Друк на тканині може бути найрізноманітнішим. Залежно від того, чого хоче клієнт і які функції повинна виконувати річ, підбирається технологія нанесення. Кожен із сучасних методів дозволяє домогтися різних результатів. Про те, який спосіб вибрати саме для ваших цілей, читайте в цій статті.

Маркетингова футболка: основні функції та можливості

За допомогою продуманого дизайну промо одягу можна:

  • підвищити впізнаваність бренду;

  • працювати з лояльністю клієнтів;

  • залучати нових покупців.

Це дійсно сучасний і ефективний маркетинговий інструмент. Головне, продумати концепцію і дизайн одягу.

Друк на поло і звичайних футболках служить довго. Зображення зберігають форму, колір, чіткість. Малюнки і написи не вицвітають на сонці, легко переносять прання і прасування. Це означає, що речі прослужать довго: їх можна повторно використовувати в організації інших акцій, на корпоративах, як форму для співробітників.

Спосіб 1. Шовкотрафаретний друк

За допомогою шовкографії можна зробити нанесення логотипів на футболки, фотореалістичних зображень, написів. Принт може бути будь-який, але потрібно враховувати, що він обмежений розмірами трафарету, який розробляється і виготовляється заздалегідь.

Технологія дозволяє надрукувати малюнок не тільки на лицьовій частині або спинці, а й на рукаві, і навіть по шву. Замовляти шовкографію доцільно при тиражі від 20 одиниць: так ціна одного виробу буде мінімальною.

Переваги:

  • доступна вартість одного відбитка;
  • можна наносити малюнок на шов;
  • підходить для речей і з натуральних, і з синтетичних тканин;
  • фарби екологічно чисті і нешкідливі;
  • принти довговічні, не бояться прань, сонця, розтягування.

Недоліки:

  • вартість залежить від тиражу;
  • невисока швидкість друку через особливості технології.

Спосіб 2. Малюнки великого формату

Величезна графіка на одязі стає все більш популярною як для особистих цілей, так і для вирішення маркетингових завдань. Вони яскраві, привертають до себе увагу. Цей метод відмінно підходить для нанесення логотипу або назви компанії.

Принт на футболку в розмірі XXL виконується так само за допомогою шовкотрафаретного друку. Технологія дозволяє нанести частину зображення на лицьову сторону одягу, частину на спинку і зробити акуратний перехід по шву. Картинка виходить цілісною і привабливою.

Вартість друку так само залежить від розміру тиражу. Але через складність реалізації ціна може бути трохи вище, ніж на «класичні» рішення.

Спосіб 3. Цілісний друк зображень

Цікавий і гідний уваги метод: нанесення безлічі однакових зображень на всю поверхню речі. Результат виходить яскравим, нестандартним і незабутнім. Малюнок проходить на комірці і по швах. Потрібно бути готовим до того, що будуть незначні візуальні невідповідності. Вони помітні тільки при близькому розгляді речі, тому нічого страшного в цьому, в принципі, немає.

Цілісні малюнки на футболках виконуються за допомогою сублімації. Нанесення можливо тільки на білі вироби з синтетичної тканини. Так як фарба проникає в волокна, результат виходить стійким і довговічним.

Щоб створити футболку для бізнесу, себе або близької людини, телефонуйте за вказаним на сайті номером телефону. Підберемо спосіб, який підійде саме вам.