Новорічні футболки для малюків

Хочете подарувати своєму малюкові новорічний настрій, але не знаєте як? Пропонуємо Вам маленький, а головне -простий майстер клас, як зробити новорічну футболку для вашого малюка. Для роботи потрібні мінімальні навички шиття, а також пару годин вільного часу. Але в результаті, Ви отримаєте не тільки чудову красу, зроблену з любов’ю вашими руками, але і одночасно розвиваючу іграшку для вашого бейбіка.

Що нам знадобиться?

  • однотонна футболка відповідного розміру для вашої дитини;
  • войлок  16х16 (на ваш розсуд);
  • багато-багато гудзиків різних яскравих кольорів і геометричних форм;
  • нитка з голкою;
  • тканинна фарба, краще акрилова / тканинний фломастер яскравого кольору;
  • 2 години вільного часу;
  • натхнення і любов.

Приступаємо до майстер-класу:

  1. Для початку вирізаємо з войлоку ялинку потрібного розміру і форми. Щоб вийшла однаково симетрична з двох сторін ялинка, пропонуємо скласти тканину навпіл і вирізати, як половинку.
  2. Потім пришиваємо по центру новорічне дерево по контуру петельним швом. Щоб малюнок виглядав ефектніше, пропонуємо зшити товстою ниткою насиченого зеленого кольору.
  3. Тепер приступаємо до самого приємного моменту – до прикраси нашої ялинки. Тут включаємо свою фантазію і в хаотичному порядку прикріплюємо гудзики різних кольорів. Використовуйте при цьому також різноманітні способи для їх прошивки (хрестиком, паралельною стяжкою і т.п.);
  4. Зірка – головна прикраса будь-якої новорічної ялинки. Тут нам і знадобляться акрилові тканинні фарби. Малюємо спочатку олівцем контур, а потім заповнюємо кольором.
  5. ГОТОВО! Насолоджуємося крутим результатом і приміряємо футболку на малюка.

 

На замітку:

  1. Войлок обов’язково перед застосуванням потрібно випрати, бо він має властивість усадки.
  2. Ґудзики краще пришивати до футболки з виворітного боку так, як дітки будуть грати з ними і вам не довелося через день пришивати їх знову і знову 🙂
  3. Щоб фарба не відбилась на другій стороні футболки, обов’язково підкладіть папір або картонку перед тим, як почнете малювати зірочку.Новорічна бейбі футболка для зустрічі 2019 року готова. Ваша дитина зможе не тільки круто виглядати на фотографіях і радувати своїм стилем очей, але і зможе розвивати свої тактильні навички за допомогою матеріалів, які брали участь у створенні цього шедевра. Ну а якщо, вам не хочеться витрачати свій вільний час на хендмейд, але від новорічної футболки ви б не відмовилися, ми завжди поспішаємо до вас на допомогу. Телефонуйте нам і ми обов’язково придумаємо унікальний і особливий малюнок для футболки не тільки вашого малюка і але і для всієї родини!