Блог

Круті ідеї для подарунків коханим жінкам

Нарешті до нас прийшла довгоочікувана весна, ну як прийшла, за календарем, але навіть від цієї думки стає тепліше на душі 🙂 А тому незабаром нас чекає прекрасне жіноче свято – 8 березня. Варто зазначити, що з 2020 року це свято буде перейменоване як “день, присвячений боротьбі за права жінок”, а також вихідного за календарем не буде, а шкода 🙂

Корисні подарунки для коханого чоловіка

Начебто недавно святкували новорічні урочистості, а вже лютий підкрався непомітно. А що це означає? Правильно, не за горами воістину чоловіче свято – 23 лютого. Варто зазначити, що офіційно ще в 2014 році президент України скасував дане свято з політичних міркувань і створив нове – “День захисника України”, який тепер відзначається 14 жовтня. Але погодьтеся, чоловіки, які служили в радянській армії досі вважають це свято своїм і продовжують його відзначати в своїх колах. А тому не забудьте привітати свого тата / дядька / чоловіка / брата, які до сих пір вважають за краще 23 лютого. А ми допоможемо вам визначитися з самим подарунком 🙂

Чоловічі футболки: види

Футболка є незамінним атрибутом будь-якого гардероба, особливо чоловічого. А чому? Все просто – це практична річ, адже вона одночасно і проста, і зручна. Незважаючи на смакові переваги в повсякденному стилі, у чоловіка завжди знайдеться пара-трійка якісних футболок в шафі різних фасонів і типів.

Як креативно презентувати футболку?

Футболка – найкращий вид подарунка. Погодьтеся, її не поставлять на полицю припадати пилом і точно не викинуть, навіть в тому випадку, якщо ви зовсім не вгадали “смак” і “стиль” презентоотримувача. З цього випливає висновок, що футболки з принтом на замовлення – це ідеальний спосіб здивувати і привітати своїх друзів, близьких і других половинок.

Сімейні новорічні образи за допомогою футболок

Різноманітність різдвяних презентів з кожним роком все більше і більше дивує своєю різнобічністю і креативністю. Чим же викликати захват і здивування у своїх друзів і близьких, а особливо сім’ї? Кожен новий рік людство набуває величезну кількість безглуздих подарунків, які просто припадають пилом на високих полицях шафи або гірше того, валяються в далекому ящику столу. Але ж хочеться, щоб подарунок був потрібним і корисним. Саме тому, ми пропонуємо Вам розглянути такий презент, як сімейні футболки для всієї родини з креативними новорічними принтами, які не тільки не залишать байдужими своєю унікальністю, але і покажуть ваші щирі почуття, турботу і любов до рідних.

Новорічні футболки для малюків

Хочете подарувати своєму малюкові новорічний настрій, але не знаєте як? Пропонуємо Вам маленький, а головне -простий майстер клас, як зробити новорічну футболку для вашого малюка. Для роботи потрібні мінімальні навички шиття, а також пару годин вільного часу. Але в результаті, Ви отримаєте не тільки чудову красу, зроблену з любов’ю вашими руками, але і одночасно розвиваючу іграшку для вашого бейбіка.

Найдорожчі футболки земної кулі

Всі звикли до того, що повсякденні футболки, які висять у нас в шафі або лежать на полицях в магазинах – це буденна річ за демократичною ціною. Але існують також колекційні види, які вважаються дуже унікальним товаром, де ціна за особливий виріб може перевищувати більше 15 тисяч доларів за одиницю. І сьогодні ми вам розповімо і покажемо чотири найдорожчих і єдиних в своєму роді футболки з особливими принтами, які існують на планеті Земля.

Цікаві факти про футболки

Ні для кого не секрет, що найпопулярнішою річчю в гардеробі будь-якої людини є футболочка. А чому? Просто вона зручна, оригінальна і може відображати внутрішній світ людини і його настрій за допомогою принтів і кольору. Свою історію вона почала в далекому минулому, а саме на початку Другої Світової і створена була американцями, а до нас прийшла вже після війни і назавжди закріпилася на ринку текстильної продукції. Представляємо вам топ 10 найцікавіших фактів про футболки, які ви, напевно, ніколи і не підозрювали.

Пошиття одягу на замовлення: плюси і мінуси

З кожним днем все більше і більше людей надають перевагу пошиттю одягу на замовлення замість готової продукції, що лежить на полицях сучасних магазинів і бутиків. Це пов’язано не тільки з тим, що одяг приймає форму твого тіла і підкреслює його гідності, а також стає унікальним, але і тому, що іноді це банально дешевше, ніж купити готовий товар. Але як і в будь-якій справі, тут теж існують певні плюси і мінуси, про які ми вам і розповімо.

Футболка. Початок.

Вам ніколи не було цікаво про те, звідки взялася футболка, хто її придумав, хто першим надів її на себе і як вона стала найбільш продаваною річчю на світовому ринку? Нам – так, саме тому ми вирішили поділитися і з вами цією цікавою інформацією і пропонуємо вам поринути трохи в історію.

Топ 3 принтів для кіберспортсменів

У сучасному світі давно нікого не здивуєш “незрозумілими” назвами професій: контентщик, СММ-щик, тому кіберспортсмен теж не є винятком. Але як пояснити це своїм батькам, родичам або бабусі, що це така ж робота, як у них, тільки трохи іншого формату: потрібно грати. До того ж, платять в цій сфері більше, прости мама 🙂 Саме тому відстоювати свої інтереси хлопці вирішили через креативні тематичні футболки. І перш ніж ми представимо вам ці круті принти для кіберспортсменів, пропонуємо ознайомитися, власне, що таке цей ваш “кіберспорт”.

Складай мене повністю. P.S. Твоя футболка

Головним пунктом в будь-якому образі для чоловіка і жінки є охайний вигляд, в основі якого лежать два кити – чистота і “випрасовуваність”. Якщо з першим відмінно справляється пральна машинка (спасибі тому, хто її придумав), то прасувати і складати речі нам не завжди хочеться. Але в цій статті ми навчимо вас правильно, а головне – без особливих зусиль, складати жіночі та чоловічі футболки.

Футболки оверсайз – моє друге щастя

Вже давно ні для кого не новина, що футболка назавжди підкорила душі простих смертних і затишно оселилася в їх гардеробі. На сьогоднішній день представлено мільйони різноманітних варіантів і різновидів цього типу одягу. У класичному вигляді футболка – це простий предмет одягу, зазвичай з короткими рукавами і без коміра, який покриває верхню частину тіла. А зараз це ще і спосіб самопропіаритися, показати характер і підкреслити індивідуальність. Це все можливо завдяки крутим принтам, які можна не тільки купити на полицях будь-якого магазина одягу, а й замовити футболку на пошиття по різним і унікальним дизайнам крою.

Футболки з улюбленими фотографіями

Як говорила англійська письменниця Алі Сміт – «Фотографія фіксує вічність, на ділі будучи доказом того, що все є лише коротка мить в очах вічності». Звичайно у кожного з нас є сімейний альбом з дорогими серцю фотографіями, але як же хотілося б ділитися зі світом щастям не тільки в інстаграмі. Відмінним варіантом стануть фото-футболки.

Пляжні майки та футболки для прекрасної статі

Жінка завжди повинна залишатися жінкою, де б вона не була. Але, погодьтеся, на пляжі бути з макіяжем, на високих підборах і в платті вихідного дня буде виглядати безглуздо і смішно. Звичайно не варто забувати, що в жіночому гардеробі завжди є легкі літні сукні, ніжні сарафани вільного крою, повітряні парео, але практичність і зручність в таких виробах м’яко кажучи кульгають. На допомогу завжди приходять літні жіночі майки та футболки. Порада номер 1 – завжди вибирайте даний вид одягу з бавовни.

ТОП 7 перевірених способів прасувати одяг без праски

На сьогоднішній день праска є, швидше за все, в кожному будинку. Але ще в 17 столітті вона була непохитною розкішшю і символізувала достаток в сім’ї. Звичайно, прасувати багато хто не дуже любить, але що поробиш, якщо виглядати хочеться завжди добре, а в пом’ятому одязі це, на жаль, ну ніяк не вийде. Але що ж робити, якщо потрібно терміново стати презентабельним, а праска згоріла, загубилася або полетіла на Марс в надії, що може хоч там її перестануть так експлуатувати, як на Землі?) Пропонуємо вам ТОП 7 перевірених способів прасувати без праски.

З толстовкою на “ти” або поєднуємо правильно

Товстовка давно стала свого роду “маленьким чорним платтям” в гардеробі не тільки жінок, а й чоловіків. Звичайно, цьому сприяло сходження тренда за здоровий спосіб життя, заняття спортом і дотримання правильного харчування, що зробило спортивний одяг повсякденним вбранням разом з кросівками та кедами. Модельєри теж підхопили цю феноменальну ноту для своїх паноптикумів і піднесли колекції, де поєднувалося непоєднуване: туфлі, спідниця і безформна товстовка.

Папуги-нерозлучники «Футболка і сорочка»: як носити?

До недавнього часу, багато хто вважав, що носити сорочку поверх футболки, як мінімум дивно. Але сучасна мода давно навчилася вишукано поєднувати непоєднувані речі в своїх колекціях. Сорочка – це добре, але в повсякденному гардеробі викликає нудьгу, тому і з’явився такий нестандартний дует «сорочка поверх футболки».

Соковитий образ в стилі мілітарі

Мужній, хоробрий, непохитний, сміливий … з яким стилем у вас асоціюються ці епітети? В точку – з мілітарі. Військова форма завжди викликає емоції захоплення у чоловіків і у жінок. Погодьтеся, яскрава дівчина, одягнена в жіночу футболку кольору хакі підкорює чоловічі погляди і відразу позиціонує її як впевнену в собі і сильну по духу особу. А хлопець, одягнений в мундир з грубої тканини з організованими лініями, що витончено підкреслює його фігуру? Всі особи жіночої статі будуть завойовані в мить. Так що ж таке “мілітарі” і з чим його їдять розглянемо нижче.

Нью-Йорк, я люблю тебе або трохи історії лого

Нью-Йорк – місто мрії будь-якої людини. Скільки закоханих пар зустрілося на прекрасних вуличках Таймс-Сквер, скільки фільмів було знято в Центральному парку, а який запаморочливий вид відкривається зі Статуї Свободи? А найбільш впізнаваний бренд “I love NY” на футболках? Це все Нью-Йорк, дитинко. Але чи завжди так було?

Хайповий принт для твоєї улюбленої футболки

Ви давно перебирали свій величезний гардероб в улюбленій шафі? А ми ось нещодавно вирішили подивитися. І знаєте що? Там більше 60% – це хайпові футболки. Впевнені, що і у вас на полицях така ж ситуація. Як же так?

Іменні футболки в твоєму гардеробі

Історично футболка бере свій початок ще з 19 століття. Вона представляла собою предмет гардероба, який надягали під сорочки і використовували в якості нижньої білизни. Вперше їх використали в якості фуфайок західні армії під час Першої світової. Але якщо озирнутися навколо, то можна прийти до висновку, що футболки завоювали світ також, як і переможці міжнародного конфлікту. Погодьтеся, у кожного з нас обов’язково знайдеться якась футболка в гардеробі. Звичайно, в зв’язку з такою популярністю, дуже важко виділятися серед натовпу людей, як би світові будинки моди не намагалися видумати щоразу нові і нові дизайни і принти для своїх колекцій. Але один перевірений спосіб все-таки існує – іменна футболка.

Вишивка – безсмертний принт для футболок

В сучасній моді існує величезна кількість ідей, як себе виділити серед інших: принти, пошиття футболок на замовлення, креативні малюнки і т.п. Але останнім часом, стало все більше і більше пропозицій одягу на ринку з вишитими принтами. А все тому, що вишивка – безсмертний принт для футболок і не тільки. Як же це патріотично, унікально, круто, а головне – живописно …

5 працюючих способів прибрати плями з улюбленої футболки

Як давно вам доводилося засмучуватися через чергову пляму на улюбленій речі? А скільки разів ви викидали їх у відро для сміття? Ми допоможемо вам нарешті вирішити цю проблему простими підручними засобами в домашніх умовах. Пропонуємо топ 5 працюючих способів прибрати поставлені плями з улюбленої футболки.

Патріотична символіка на улюбленій футболці

Патріотична символіка в сучасних луках завжди займала одне з не самих останніх місць, але в останні роки українські світшоти знаходяться на піку популярності своєї слави. Класичні вишиванки – це звичайно дуже стильно і вишукано, але частіше за все не дуже доречно в повсякденному житті. Для цього дизайнерами було створено величезну кількість видів одягу з патріотичною символікою: жіночі і чоловічі футболки, майки, кенгурушки, толстовки, кофти з довгими і короткими рукавами, світшоти і так далі.

З чим носити довгі чоловічі футболки

Футболки давним-давно стали must have в повсякденному гардеробі як у чоловіків, так і у жінок. Але в останні роки стало дуже актуально поєднувати футболки саме подовжених фасонів, особливо в чоловічих відділах. Все може тому, що хлопці теж намагаються виглядати худіше, ніж вони є?) Давайте розбиратися в новій статті.

5 способів використання футболок з логотипом для просування бізнесу

Футболка – річ універсальна. І саме в цьому її основна перевага для бізнесу. Досвідчені маркетологи знають, як використовувати цей інструмент на користь компанії. Ми зібрали для вас кілька ідей, які, сподіваємося, допоможуть у виборі стратегії просування.

Футболки на замовлення. З чого почати?

Якщо вам хочеться змін, почніть зі свого образу. Саме час позбутися від однотипних сірих нарядів, і замінити їх на оригінальні стильні речі. Допомогти в цьому зможе друк на футболках.

3 способи розміщення малюнка на футболці

Друк на тканині може бути найрізноманітнішим. Залежно від того, чого хоче клієнт і які функції повинна виконувати річ, підбирається технологія нанесення. Кожен із сучасних методів дозволяє домогтися різних результатів. Про те, який спосіб вибрати саме для ваших цілей, читайте в цій статті.

Як переробити футболку своїми руками

Напевно у кожного з нас в шафі є футболки, які вже давно не надягають. Якщо одяг втратив свій зовнішній вигляд, форму (наприклад, розтягся, порвався), або вам просто хочеться створити щось дійсно креативне, скористайтеся хитрощами, які ми описали в цій статті.

Історія друку на тканині

Сучасний друк на тканині – це бюджетний і простий спосіб створити дійсно неповторний предмет гардероба. Кожен виріб виходить унікальним і привертає до себе увагу. Цікаво, що перша технологія нанесення малюнка на тканину з’явилася майже 70 років тому. Як це було, і що змінилося з тих пір, ми розповімо в цій статті.

Прикольні парні футболки

Парні футболки з друком на тканині – оригінальний подарунок для другої половинки, близьких друзів. Ці речі привертають до себе увагу, демонструючи особливе ставлення коханих або друзів один до одного. Ось такий от незвичайний спосіб заявити світові про почуття, показати нестандартний погляд на життя. У цій статті ми розповімо про креативні написи і зображення, які можна нанести на одяг.

Цікаві факти про номери на футболках

Ексклюзивні футболки з номерами – звичний атрибут гравців спортивних команд. Вболівальники по всьому світу купують в магазинах і замовляють виготовлення одягу з «номером», який зазначено на формі улюбленого гравця. Друк на футболках часто привертає і звичайних – що не цікавляться спортом – людей, які хочуть виглядати оригінально або замовити незвичайний подарунок близькій людині. У цій статті ми розповімо про номери на футболках і цікавих фактах про них.

Корпоративний одяг і його роль в бізнесі

Сьогодні все частіше можна зустріти співробітників різних компаній, одягнених в фірмовому стилі. Це може бути брендована краватка, футболка з логотипом, світшот, фартух і багато іншого. Давайте розберемо більш детально, яку роль корпоративний одяг грає в бізнесі. Ми змогли виділити п’ять головних напрямків:

Футболки на дівич-вечір – ідеї принтів

Поки винуватиця свята зайнята думками про весілля, її подружки піклуються про те, щоб наречена в повній мірі насолодитися останніми днями «холостяцького» життя. Якщо ви плануєте влаштувати для своєї подруги квест, прогулятися по парку і наїстися морозива, або ж зробити вечірку, креативні футболки стануть відмінним символом Вашого дівич-вечора, а цікаві фотографії не дадуть забути про цей день.

Футболки з героями фільмів

Телебачення і кіноіндустрія щільно увійшли в наше життя. Популярні серіали, кіноновели, фільми в стилі фентезі стали звичним і одним з пріоритетних для більшості людей способів провести час. Улюблені кіногерої стають зразками для підражання, а футболки з їх зображенням – швидко і без слів розповідають про персональні захоплення.

Ідея для подарунка: футболки для вагітних

Майбутня мама – це жінка в абсолютно неймовірному стані приємного очікування зустрічі з малям. Вона виглядає милою, як ніколи жіночною і привабливою. Зворушливі дівчата в положенні заслуговують на велику увагу і безмежну турботу. Подарунки для них теж повинні бути особливими, креативними і унікальними.

Як з футболки зробити майку або топ

Незвичайні речі приковують до себе увагу, стають предметами захоплення. І далеко не в кожному випадку такий одяг є творінням знаменитих дизайнерів або кутюр’є. Часто креативна футболка або майка створюється своїми руками. Як зробити майку або топ?

Як правильно складати футболку: 3 простих способи

Компактно і акуратно складені речі прискорюють пошук потрібного одягу у шафі. Ще це зручно, практично і гарно. Крім того, щоб скласти футболки з принтами «як в магазині», не потрібно багато часу. Кілька тренувань – і нова навичка вже закріплена. У цій статті ми розповімо про те, як правильно складати футболки, щоб вони: не м’ялися; займали мінімум місця; зручно діставались з шафи.

Подарунок татові: футболка або світшот з принтом

Майже кожен з нас бачив вживу або на фотографіях сучасний тренд – сімейні світшоти і футболки з принтом. Це модно, цікаво і весело. Але сьогодні ми поговоримо про подарунок для тата – голови сім’ї. Такий презент буде доречним не тільки батькам з почуттям гумору, але і консервативним чоловікам. Головне, правильно обрати образ і напис. Тоді подарунок стане по-справжньому незабутнім і залишить спогади на все життя.

Парні футболки для закоханих

Чи пам’ятаєте Ви, як колись було можна дарувати на знак любові і відданості половинку сердечка? Другу його частину дарувальник залишав собі. Поєднуючи дві половинки, утворювалося єдине серце, яке символізувало велику і чисту любов. Але часи змінюються, і тепер замість декоративних прикрас використовують ексклюзивні футболки для закоханих.

Догляд за одягом з принтами

Фотодрук на футболках щорічно набирає популярність. Модні принти, написи і зображення допомагають підкреслити індивідуальність і унікальний стиль. Замовляючи такий предмет гардероба, багато клієнтів цікавляться, як правильно за ним доглядати. Насправді нічого складного немає. У цій статті ми розповімо основні правила і секрети, які допоможуть надовго зберегти первозданний вигляд одягу з нанесенням.

Футболки з повною запечаткою

Набридли примітивні футболки з одноманітними малюнками? Хочеться внести різноманітність в гардероб і наповнити його фарбами? Тоді друк на футболках з повною запечаткою стане для Вас ідеальним рішенням.

Друк на футболках / футболках поло для бізнесу

Друк на футболках – це простий і доступний спосіб підкреслити індивідуальність компанії або сформувати корпоративний стиль. Зображенням може виступати малюнок, ілюстрація, логотип, напис і багато іншого.

Футболки з героями коміксів

Самовиразитися і підкреслити індивідуальний стиль допоможуть яскраві та оригінальні футболки з героями коміксів. Вони звертають на себе увагу, дозволяють виділитися з натовпу і відповідати модним тенденціям. Далеко не всі хочуть ходити в «проштампованих» речах з магазину, які вже носить півміста. Футболки на замовлення з принтом легко вирішують цю проблему.

Як і з чим краще носити світшоти

Молодіжні світшоти набирають все більшої популярності. Сьогодні їх використовують як елемент і повсякденного, і спортивного гардероба. Великий вибір моделей і забарвлень дозволяє створювати цікаві і по-справжньому незвичайні комбінації, які виходять одночасно стильними та практичними. Світшоти з принтами стали популярним інструментом, що дозволяє виділитися із загальної маси і висловити свою індивідуальність, не вкладаючи в це багато коштів. Сьогодні ми розповімо, як і з чим краще носити світшот.

Який вид друку на футболках і світшотах обрати

Щоб зробити оригінальний подарунок або підкреслити індивідуальність власного стилю, варто скористатися друком на толстовках і футболках. У новій статті ми розповімо про різні методи друку на одязі, щоб допомогти Вам визначитися з вибором.

Чому бавовняні футболки краще синтетичних

Сьогодні можна почути багато думок з приводу того, який одяг краще: бавовняний або синтетичний. Кожна тканина має як свої переваги, так і недоліки. У кількісному співвідношенні натуральні вироби мають більше переваг. У цій статті ми розповімо, чому бавовняні футболки краще синтетичних, і як правильно доглядати за річчю, щоб вона прослужила якомога довше.

Тренди принтів на футболках 2017

Одні тренди швидко виходять з моди, інші – впевнено займають топові позиції кілька сезонів поспіль. Принти на футболках відносяться саме до другої категорії. У цій статті Ви дізнаєтесь про популярні тренди 2017 року і про те, які речі неодмінно повинні бути присутніми у вашому гардеробі.